Välkommen till DS Clinic
 
 
Tack så mycket för att ni väljer oss! Vår personal är redo att ge er den bästa skönhetsbehandlingen möjligt. Vår klinik erbjuder ett brett utbud av tjänster inklusive ansiktsbehandlingar, kroppsbehandlingar och hårvård. Vi strävar efter att skapa en avkopplande och lyxig upplevelse för våra kunder. Tveka inte att fråga oss om något eller om ni behöver hjälp att boka en tid. Vi ser fram emot att ge er den bästa skönhetsupplevelsen!
 
Vi arbetar regelbundet med kompetensutveckling och ställer höga krav på bemötande och uppförande. Vi försöker regelbundet uppdatera oss och delta i olika kongresser och tävlingar. Vår motivation är att kunder skall få en bred service i samma salong samt kunna känna sig väl omhändertagna.
 
Kunder skall få känna full trygghet i företagets produkter och tjänster. Vi arbetar endast med de bästa produkterna av högsta kvalité som är godkända, certifierade och noggrant framtagna samt mest säkra teknikerna.
 
Vision
DS Clinic har som vision att leverera bästa behandlingar, tjänster, produkter och utbildningar. Företagets nyckelord är bästa kvalité, personlig kundservice, trygghet, engagemang och hög hygien. Välkomna till oss !