Plasma Lift Skin tightening kurs

Plasma lift skin tightening grund kurs är för dig som är i skönhetsbranchen eller planerar starta eget.

Betalning och återköp


Kursavgiften ska betalas in 2 veckor innan kursstart eller vid bokning. Om du inte dyker upp på kursen så debiterar vi dig ändå 5000 kr inkl.moms. Återbetalning sker endast om du har giltigt läkarintyg eller avbokar kursen 2 veckor innan kursstart.


Kursplan


Inledning och dokumentation/GDPR
Kontraindikationer
Hygien, Hälsa och säkerhet
Hudsjukdommar
Anatomi, fysiologi och hudtyper
Hudens uppbyggnad och funktion
Behandlingssteg
Produkt genomgång
Kundkonsultation
Montering av apparaten
Skötsel av apparaten
Praktik på en egen modell


Denna maskin är avsedd för skönhetsvårdare / esthetiker och är inte en medicinsk apparatur, så den är lämplig att användas för terapeuter.


Alla pratar om denna underbara nya behandling som har många namn och kallas t.ex "Plasma penna, Plasma Lift och många andra namn mest beror på företagsnamn/brend. Själva behandlingen som utförs med plasma instrument hetter "Plasma Lift Skin tightening". Det ger kunder möjligheten att bli av med slap/lös hud, rynkor och kommer att lyfta huden utan behov av operation, permanent och relativt smärtfritt.Plasma impulser har gjort det möjligt för estetiker att behandla tecken på åldrandet utan att egentligen skära i huden. Plasmatekniken har många användningsområden, som: ögonlocksrekonstruktion (blepharoplasty), avlägsnande av linjerna runt munnen, förbättring av utseendet på många typer av ärr, ansikts- och nacklyft, och behandling av ett antal hudfel. Plasmabehandlingengar bäst resultat tillsammans med microneedling. Detta för att förbereda huden så bra det går och se till att den har de bästa förutsättningarna med att vara återfuktat och fräsch.