Lash/ Brow Lift

                      Lashlift , Browlift , Färgning

Betalning och återköp


Kursavgiften ska betalas in 2 veckor innan kursstart eller vid bokning. Om du inte dyker upp på kursen så debiterar vi dig ändå 5000 kr inkl.moms. Återbetalning sker endast om du har giltigt läkarintyg eller avbokar kursen 2 veckor innan kursstart.Beskrivning


Till den kurs är bra att ha 1-2 egna modell. 

I kursavgift ingår:

- lash lift permanent medell, fixator, keratin och remover

- lim och spollar

- frans/bryn färg och oxidant

- sax

- vägledning med obegränsad tid.


Lash Lift/ Lash Lamination


Lash Couture Lash Lift System är ett framsteg från den gammaldags lash perm, där rullar var placerade på ögonlocken nära pisklinjen, och fransarna krökades runt dem med risken att fransarna kan se lockiga men korta och stubbiga. Lash Couture Lash Lift System är speciellt skapat med silikonkuddar som fästs på ögonlocken vid fransar. Ögonfransarna lyfts upp från roten och sätts på plats över denna dyna innan vårt system appliceras.
Skapa en naturlig lyft och ge illusionen av längd och volym i 6-8 veckor.

Brow Lamination är en avslappnande behandling som kan förvandla även de värsta naturliga ögonbrynen till en perfekt form som förbättrar ansiktsegenskaperna. Detta är den ultimata lösningen för ögonbrynen som inte har symmetri där hårstrån följer ett annat mönster, med avslappnande pannor kan vi anpassa ögonbrynen på ett sådant sätt att de ger den önskade formen du vill ha.
Denna behandling löser det rörigaste brynen, skapar volym och fyllighet samtidigt som det ger en elegant och välskött ögonbryn i upp till 2 månader. Kunden ser yngre ut och kan mjukgöra funktionerna. För bästa resultat är det bäst att råda din klient att odla ögonbrynshåret i fyra veckor så det finns massor av hår att arbeta med.
Det finns ingen fastställd regel för hur varje uppsättning ögonbrynen ska se ut, tjock eller tunn, ljus eller mörk, vinklad eller mjuk. Målet är att ge varje kund en skräddarsydd look som är skräddarsydd just för dem med tanke på ålder, ansiktsform och färg.