Fillers kurs

Fillers Grund och Avancerad Kurs

2 olika kurser, ni hittar på  Boka Direkt separata priser också

Du behöver inte vara sjuksköterska, läkare eller tandläkare för att gå våra kurser

Betalning och återköp


Kursavgiften ska betalas in 2 veckor innan kursstart eller vid bokning. Om du inte dyker upp på kursen så debiterar vi dig ändå 5000 kr inkl.moms. Återbetalning sker endast om du har giltigt läkarintyg eller avbokar kursen 2 veckor innan kursstart.


Kursplan


Inledning och dokumentation/GDPR
Kontraindikationer
Hygien, Hälsa och säkerhet
Hudsjukdommar
Anatomi, fysiologi och hudtyper
Hudens uppbyggnad och funktion
Behandlingssteg
Produkt genomgång
Kundkonsultation
Montering av apparaten
Skötsel av apparaten
Praktik på en egen modell


I DS Skönhetssskolan grundkurs i fillers ingår en hel dags utbildning där teori övergår i praktik. Utformningen av kursen och dess innehåll förbereder dig och utrustar dig för att direkt efter avslutad utbildning kunna inleda ditt arbete med fillers och ta emot kunder. Inom kursens ramar får du färdigheter som tillåter dig att behandla de mest eftertraktade behandlingsområdena som läppar och nasolabialveck. DS Skönhetsskolan är märkesoberoende och du väljer själv vilket märke av fillers du väljer att arbeta med efter avslutad kurs.


För dig som arbetar med fillers idag finns troligtvis redan medvetenhet kring de växande krav och förfrågningar som finns kring fillers just nu. Det räcker allt mer sällan med grundläggande kunskaper. DS Skönhetsskolans avancerade kurs i fillers utgör en fortsättning för dig som redan har grundläggande kunskaper i injektionsbehandlingar men även för dig med mer avancerade kunskaper som önskar hålla dig uppdaterad och förnya de kunskaperna. Utbildningen är upplagd så att du som deltagare blir utrustad för att direkt efter avslutad utbildning utföra mer avancerad fillerbehandling på områden som haka, käklinje och kinder.