Välkommen till DS Clinic
 
DS Clinics mål är att kunderna och samarbetspartnerna skall få den bästa service och kvalité och kunna känna sig väl omhändertagna och trygga. Kunderna skall känna full trygghet i företagets produkter och tjänster.
 
Vision
DS Clinic har som vision att leverera bästa behandlingar, tjänster, produkter och utbildningar. Företagets nyckelord är bästa kvalité, personlig kundservice, trygghet, engagemang och hög hygien.
 
Om DS Clinic
Mitt namn är Dragana Stefanoska. Jag är Wellnes Fitness Tävlande sedan 2017 och dessutom utbildad Nagelterapeut, Master Behandlare, Fransstylist och många andra utbildningar i bagaget. Har arbetat innan som Produktions Grupp lädare på en läkemedels företag som ligger utanför Fjälkestad i många år.
 
Då var det dags att byta karrier och att välja rätt, så klart blev skönhetsbranschen.
 
Jag arbetar regelbundet med kompetensutveckling och ställer höga krav på bemötande och uppförande. Jag försöker regelbundet uppdatera mig och delta i olika kongresser och tävlingar. Min motivation är att kunder skall få en bred service i samma salong samt kunna känna sig väl omhändertagna.
 
Kunder skall få känna full trygghet i företagets produkter och tjänster. Vi arbetar endast med de bästa produkterna av högsta kvalité som är godkända, certifierade och noggrant framtagna samt mest säkra teknikerna.