Om oss

Välkommen till DS Clinic

DS Clinics mål är att ta hand om dig från topp till tå för att ta fram din individuella naturliga skönhet. Ta en titt på det vi erbjuder och ring oss idag för en bokning!

OM OSS

DS Clinics Mål

DS Clinics mål är att kunderna och samarbetspartnerna skall få den bästa service och kvalité och kunna känna sig väl omhändertagna och trygga. Kunderna skall känna full trygghet i företagets produkter och tjänster. 

Vision

DS Clinic har som vision att leverera bästa behandlingar, tjänster, produkter och utbildningar. Företagets nyckelord är bästa kvalité, personlig kundservice, trygghet, engagemang och hög hygien.


Om DS Clinic

Mitt namn är Dragana Stefanoska. Jag är Wellnes Fitness Tävlande sedan 2017 och dessutom utbildad Nagelterapeut, Master Behandlare, Fransstylist och många andra utbildningar i bagaget. Har arbetat innan som Produktions Grupp lädare på en läkemedels företag som ligger utanför Fjälkestad i många år.

Då var det dags att byta karrier och att välja rätt, så klart blev skönhetsbranschen.

Jag arbetar regelbundet med kompetensutveckling och ställer höga krav på bemötande och uppförande. Jag försöker regelbundet uppdatera mig och delta i olika kongresser och tävlingar. 

Min motivation är att kunder skall få en bred service i samma salong samt kunna känna sig väl omhändertagna. Kunder skall få känna full trygghet i företagets produkter och tjänster. Vi arbetar endast med de bästa produkterna av högsta kvalité som är godkända, certifierade och noggrant framtagna samt mest säkra teknikerna.

PRENUMERERA


Få uppdateringar om nya rätter och kommande händelser.

 
 

KONTAKT

DS Clinic är plats för mångfald och kunskap i varje rum. Här blandas LPG massage, HIFU, PRP , fransförlängning, permanent hårborttagning, Muscle Build Machine och mycket mera. Du hittar oss i hjärtat av Kristianstad i vackraste och myssigaste lokaler med kunskap i varje rum.

Adress:


Västra Valggatan 15

291 31 Kristianstad

Boka behandlingstid


Boka behandlingstid (reception)   www.bokadirekt.se eller 0760541197