PERMANENT HårborttagningHårborttagning 


Permanent Hårborttagning med laser. Ivanka Diod Laser som har kylsystem ICE PLATINUM - det är 3 våglängder i ett munstycke - SHR teknik - behandlar ALLA hud- och hårtyper. Det krävs oftast inte mer än 3-6 behandlingar (individuellt). Vi behandlar både kvinnor och män. Kan behandla året runt oavsett årstid. Tänk på att undvika vaxa områden som ska behandla minst 4 veckor innan behandlingen.


Nr 1 när det gäller hårborttagning. Enligt oss, världens bästa hårborttagnings laser från Ivanka Diod Laser USA – den klarar allt, mörka, ljusa, grova och tunna hårstrån och alla hudfärger. Den kräver i genomsnitt 30% färre behandlingar jämfört med andra lasrar. Spara både tid och pengar, genom att välja den effektivaste lasern på marknaden.

Kom nyrakad inför din behandling.

Ivanka Soprano Titanium kombinerar 3 laservåglängder i ett enda innovativt handstycke, som är samtidigt inriktade på att eliminera olika vävnadsdjup samt anatomiska strukturer i hårsäcken. Genom att kombinera absorption och penetrationsnivåer med tre olika våglängder, tillsammans med stor behandlings täckning, så ger detta hög säkerhet, snabba resultat och den mest omfattande hårborttagning som finns i dag.