Microneedling och BB Glow
Microneedling


Microneedling (mikronålning) med DermoPen är en resultatinriktad behandling som är hudföryngrande, minskar fina linjer och akneärr, samt förbättrar hudens textur och färg.

Vid behandlingen används nålar som penetrerar huden och skapar en kontrollerad hudskada. Skadan utlöser en sårläkningseffekt vilket resulterar i att huden producerar nytt kollagen och elastin som skapar nya hudceller och ny frisk hud kommer upp till ytan. Under behandlingen slussas aktiva ämnen ner i huden som normaliserar hudbarriären och återfuktar även den mest känsliga huden.

Antalet behandlingar som behövs beror på hudens tillstånd och önskat resultat, men vanligtvis rekommenderas 4-6 behandlingar med 3-6 veckors mellanrum.BB Glow Treatment Är Årets mest moderna behandling.


Detta är den senaste utvecklingen av koreanska kosmetologer för hälsosamt och strålande utseende. Lämplig för både  kvinnor och män och har inga ålderbegränsningar.

BB Glow behandlingen är en sort av Microneedling behandling (fraktionell mesoterapi) var BB-serum levereras med hjälp av en Microneedlingpen och sterila NANO-nålar. Processens unika karaktär att vi kan arbeta på övre  och nedre ögonlocket genom att applicera BB Glow serum med NANO-nålar. BB Glow behandling med Dermowhite serum från ledande koreanska tillverkare ger en omedelbar och gradvis effekt av strålande och jämnare hudton på ansikte och runt ögonen.
Effekten märks redan efter den första behandlingen, men serumets effekt förstärks efter ca. två veckor. För  att få en bestående effekt på  upp till sex månader rekommenderas därför upprepande procedurer efter två veckor. Beroende på önskat resultat och hudens acceptans rekommenderas en kur på 3-5 gånger.