HIFU Behandling
HIGH INTENSITY FOCUSED ULTRASOUND


Ett icke kirurgiskt ansiktslyft

Endast en behandling – behandlingen uppnår ett omedelbart ansiktslyft. Resultaten kommer sedan att förbättras upp till sex månader efter behandlingen.
HIFU riktas mot det djupa grundskiktet i huden – samma lager som behandlas i kosmetisk kirurgi. Behandlingen ersätter inte resultatet av en kirurgisk ansiktslyftning. Men det är ett bra alternativ, speciellt för dig som inte är redo för kirurgi eller för dig som vill förlänga effekterna av ett tidigare kosmetisk kirurgiskt ingrepp.

Inga specifika efterbehandlingar – Behandlingen är okomplicerad och gör inte din hud känslig efter en genomförd behandling.

Inga avbrott i vardagen – du kan återuppta dina normala aktiviteter omedelbart efterbehandling.

Icke-invasiv, icke-kirurgisk, helt säker: FDA-godkänd,  HIFU behandlingar har säkerställts för att vara säker och effektiv genom kliniska studier och över 200.000 patientbehandlingar världen över. Behandlingen uppnår mycket liknande resultat så som en ansiktslyftning och anses vara det bästa alternativet till invasiv kirurgi eller injektioner.
Lyftet sker naturligt – Genom att stimulera de djupa strukturella stöd-hudlagren, initieras en naturlig, regenerativ respons , stimulansen och tillväxten av nytt kollagen, som lyfter och stramar åt huden.RESULTAT AV HIFU


Fastare, bättre hy, på panna, runt ögon, mun, hals, dekolletag
Reducerar djupare rynkor
Påsar under ögonen, och mörka ringar
Hud tightande
Bromsar utvecklingen av för tidiga tecken på åldrande
Lyfter och stramar kinderna utan kirurgi
Bromsar utvecklingen av  tecken åldrande i ansikte, hals och på dekolletage
Förbättrar hudens elasticitet och ansiktet konturer
Stramar åt käklinjen
Reduktion av Akne – I en studie fick 22 patienter (medelålder 23) med måttlig till svår akne behandling med HIFU med ett behandlingshuvud för ytliga hudbehandlingar. Med uppföljning efter  tre och sex månader, sammanfattades ett stort antal (80 till 90 procent) förbättringar, förbättringar rapporteras så långt som 90 dagar efter genomförd behandling.